Ms Teams bot don’t show messages with long Url on IOS devices

Issue

This Content is from Stack Overflow. Question asked by Reder137

I have ms teams chat bot and i find some issue with url.
When bot send some answer with hyper link in IOS devices i have answer “Send card”.
On windows/android Ms teams i have normal answer with hyperlink.

I did some tested and i see the problem is the link length.
Also i don’t have any exceptions in output.

For example:

  1. If in hyperlink i have: https://www.google.com/ – working fine and i see all message.

  2. If in hyperlink i have: https://www.google.com/search?q=ios&hl=us&sxsrf=ALiCzsY9OR2j4_BMHMTKZcbsEXKR-d_znA%3A1663528901561&source=hp&ei=xW8nY_DRH_iVxc8Pvbu50AM&iflsig=AJiK0e8AAAAAYyd91VoSI078NIgbsA-XLsqU11Yj8NPr&ved=0ahUKEwiwyP6JiJ_6AhX4SvEDHb1dDjoQ4dUDCAc&uact=5&oq=ios&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBAgjECcyBAgjECcyCwgAEIAEELEDEIMBMgsIABCABBCxAxCDATIECAAQQzIECAAQQzILCAAQgAQQsQMQgwEyCAgAELEDEIMBMggIABCxAxCDATIECAAQAzoHCCMQ6gIQJzoGCCMQJxATOgcILhDUAhBDUJwHWMMMYJgPaAFwAHgAgAGoAYgB0QOSAQMwLjOYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz – I have answer: “Send card” only on IOS.

Why it happen ?
How i can do handle that ?
I need same behavior on all devices.



Solution

This question is not yet answered, be the first one who answer using the comment. Later the confirmed answer will be published as the solution.

This Question and Answer are collected from stackoverflow and tested by JTuto community, is licensed under the terms of CC BY-SA 2.5. - CC BY-SA 3.0. - CC BY-SA 4.0.

people found this article helpful. What about you?